Marul se taie in 4 felii. Cate o felie de mar se asaza in fanta facuta pe cremvurst, se acopera cu lamela de cascaval si se ruleaza in felia de bacon.
Marul se taie in 4 felii. Cate o felie de mar se asaza in fanta facuta pe cremvurst, se acopera cu lamela de cascaval si se ruleaza in felia de bacon. Se acopera cu folie de aluminiu si se da cuptor 4 minute la 650W.
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAstazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii