Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Cascavalul se taie oblic in felii de grosimea degetului formand 4 triunghiuri. Crenvurstii se cresteaza pe lungime, se impaneaza cu cascaval, se infasoara in felia de sunca (bacon). Ruladele se asaza intr-un vas termorezistent plat, se acopera cu folie de aluminiu. Se frig 4 minute, la 65oW.
Se servesc fierbinti.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii