Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Cascavalul se taie oblic in felii de grosimea degetului formand 4 triunghiuri. Crenvurstii se cresteaza pe lungime, se impaneaza cu cascaval, se infasoara in felia de sunca (bacon). Ruladele se asaza intr-un vas termorezistent plat, se acopera cu folie de aluminiu. Se frig 4 minute, la 65oW.
Se servesc fierbinti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii