Crenvusti in aluat

Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Crenvusti in aluat

Ingrediente

  • 125 grame branza dulce
  • 4 linguri de lapte
  • 1 galnenus si o jumatate de albus
  • 4 linguri de ulei
  • o lingurita rasa de sare
  • 250 de grame de faina
  • un praf de copt sau bicarbonat

Mod de preparare

Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste compozitia din castron si se amesteca bine. Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra. Se framata aluatul. Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul. Se infasoara crenvustiul in aluat. Se pun crenvustii in tava. Apoi se ung cu ou si se presara cu seminte.

Se coc la 180 de grade cam 20 de minute.


Aceste rulouri pot fi servite calde sau reci si sunt ideale pentru o gustare.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc