Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga pe
Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se imparte in 2, jumatate de adauga peste compozitia din castron si se amesteca bine. Restul de faina se pune pe masa de lucru apoi se toarna aluatul deasupra. Se framata aluatul. Se intinde o foaie de aluat (groasa cam de un cm ) si se taie in fasii cu pintenul. Se infasoara crenvustiul in aluat. Se pun crenvustii in tava. Apoi se ung cu ou si se presara cu seminte.
Se coc la 180 de grade cam 20 de minute.
Aceste rulouri pot fi servite calde sau reci si sunt ideale pentru o gustare.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii