Carnea se taie cubulete mici, apoi se caleste in unt impreuna cu patrunjelul cateva minute. Adaugati besamelul si galbenusurile, sarea si piperul. Com
Carnea se taie cubulete mici, apoi se caleste in unt impreuna cu patrunjelul cateva minute. Adaugati besamelul si galbenusurile, sarea si piperul. Compozitia bine amestecata se pune la racit, apoi se formeaza crochete, care se tin in tavita de la frigider pana la prajire. Inainte de a la praji se rostogolesc prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in mult ulei fierbinte.
Se servesc ca fel principal, eventual cu un sos.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciorba perisoare
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEste prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii