Crochete din carne de pasare

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se formeaza crochete de grosim

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100-150 gr. piept de pasare
  • o lingura zarzavat fiert tocat marunt
  • 1 albus
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, intr-o tava fara grasime, 15-20 minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc