Crochetele din piept de pui sunt aperitive cu carne delicioase. Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Ouale se spala, se sparg intr-un vas.
Crochetele din piept de pui sunt aperitive cu carne delicioase. Pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se amesteca cu sare si piper. Faina si pesmetul se cern. Pieptul de pui se tavaleste prin faina, ou, pesmet si se prajeste in ulei fierbinte.
Crochetele din piept de pui se servesc calde sau reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii