Crochete sarbesti

Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 4 linguri verdeata
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se paseaza, dupa ce s-au fiert si se lasa la racit. Se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se pun impreuna cu cartofii intr-un bol si se amesteca cu verdeturile. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza apoi mici chiftele, care se preseaza intre palme. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.


Se servesc ca aperitiv, calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc