Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi. Se paseaza, dupa ce s-au fiert si se lasa la racit. Se pune la calit ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Se pun impreuna cu cartofii intr-un bol si se amesteca cu verdeturile. Se sareaza, se pipereaza si se formeaza apoi mici chiftele, care se preseaza intre palme. Se trec prin faina, ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv, calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii