Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna. Adaugam supa
Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing
30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga mierea si se calesc impreuna.
Adaugam supa de legume, sare si piper si se acopera vasul; se inabusa legumele cca 5 min.
Asezonam cu sare si piper feileurile de pui
Incingem intr-o tigaie 30 g margarina si se prajeste
carnea 4-5 min, pe fiecare parte.
Se adauga la morcovi hasmatuchi tocat.
Carnea se asaza pe farfurii alaturi de legume si se orneaza cu frunze de hasmatuchi.
Alte retete recomandate
Pui cu ciuperci
Supa de pui
Salata cu pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii