Ficat de gasca cu sos

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste pa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ficat de gasca
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel verde tocat marunt
  • codite de ceapa verde
  • frunzulite de tarhon tocate
  • hatmatuchi
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • unt
  • felii de paine prajite in unt

Mod de preparare

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste painea in unt, atatea felii cate sunt si de ficat. Se aranjeaza pe fiecare felie de paine o felie de ficat iar deasupra se pune o lingurita de sos de mustar.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele

Ciuperci umplute

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori