Daca vrei sa mananci o adevarata delicatesa, pregateste ficat de gasca ingrasata in aspic. Aceasta reteta este foarte buna.
Daca vrei sa mananci o adevarata delicatesa, pregateste ficat de gasca ingrasata in aspic. Aceasta reteta este foarte buna. Un ficat de gasca ingrasata se taie in doua, se scoate usor fierea, se spala cu apa rece si se fierbe in apa care clocoteste 5-6 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Intre timp se aranjeaza intr-o forma, in care se va servi la masa, un strat de aspic (obtinut din supa de carne cu oase, supa la care s-au adaugat 2 foi de gelatina cand era calda si apoi s-a pus la rece). Peste stratul de aspic intarit se asaza ficatul si se acopera cu alt strat gros de aspic degresat si se pune la frigider. Aspicul este usor de facut din maruntaie de pui.
Se serveste cu paine prajita si cu frunze de salata verde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii