Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina calzi. Se prepara sosul : zeama d
Se rumenesc ficateii in unt, se scot si se pun pe o farfurie, deasupra unei oale cu apa fierbinte, ca sa se mentina calzi. Se prepara sosul : zeama de la o lamaie se freaca bine cu 3 linguri ulei, se adauga usturoiul taiat subtire, patrunjel verde tocat, ciupercile care au fost inabusite in unt si ficateii, apoi se adauga 4 linguri cu apa si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa.
Se servesc calzi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftelute
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii