Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se pre
Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.
Se mai pot varia umpluturile in functie de imaginatie: sunca+ciuperci+cascaval sau sunca+ardei+cascaval.
Se servesc reci ca aperitiv.
Reteta in imagini se gaseste pe forum aici: http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8298

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii