Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.
Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper. Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se presara piperul ramas. Snitelele bine intinse se umplu cu mixtura pregatita, se ruleaza, iar capetele se introduc in interior. Rulourile astfel formate se tavalesc pe rand prin faina, ou, pesmet si din nou prin ou si pesmet. Se prajesc apoi in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Se serveste cu diferite garnituri.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaLuna trecuta, site-ul meu de suflet Bucataras ne-a provocat la un concurs sponsorizat de Zepter ,iar in urma jurizarii am...
Supa crema de linte in oala ZepterGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii