Aceasta reteta necesita carne tocata de vita, de porc, sare, pper, ceapa, cimbru, ienibahar, cartofi, ardei si dovlecei.
Hamburgherii la gratar sunt deliciosi si se pot prepara oriunde. Pentru prepararea acestei retete se amesteca carne de vita si carne de porc cu ceapa tocata marunt, cu condimentele, apoi se acopera cu o folie si se baga la rece cca 1 ora. Legumele se curata si se taie felii potrivite, apoi se condimenteaza si se stropesc cu ulei. Se formeaza dinc arne hamburgeri, se infig in bete de frigarui si se intercaleaza cu legumele. Se frig pe gratarul incins.
Hamburgherii la gratar se servesc ornate cu salata verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii