Jumari simple

Jumarile sunt o delicatesa usor de facut, preferata de multi in preajma Craciunului.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Jumari simple

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 2 linguri de sare grunjoasa
  • 2 kilograme de slana de burta porcului (sa aiba si putina carne).

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala slana. Se sareaza si se lasa la loc racoros timp de 3 zile. Dupa aceasta se taie in bucati mici. Se pun bucatile intr-un vas termorezistent si se asaza pe foc. Focul sa fie mic.
Cand s-a lasat grasime in vas, se da focul mai tare. Cand s-a topit din grasime, se iau de pe foc, se pun pe un platou, se servesc cu paine calda, facuta in casa, cu sare sau mustar pentru a taia senzatia de grasime in exces.



Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Jumarile se servesc calde, cu putin mustar sau cu ceapa cruda si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc