Ficatul si slanina se taie in cuburi si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a dizolvat putina sare. Cand sunt foarte bine fierte, se tre
Ficatul si slanina se taie in cuburi si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a dizolvat putina sare. Cand sunt foarte bine fierte, se trec de doua sau trei ori prin masina de tocat, pana cand se transforma intr-o pasta fina. Se potriveste gustul cu sare, piper si boia dulce, se amesteca bine si, cu aceasta compozitie, se umple intestinul de porc, curatat bine si spalat in mai multe ape. Eventual, acesta se tine timp de cateva ore in apa cu otet, apoi se clateste. Dupa ce a fost umplut, se preseaza cu degetele, astfel incat compozitia sa se repartizeze omogen, apoi se leaga strans Ia capete si se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se pastreaza la frigider.
Se serveste cu mustar sau cu hrean ras si otet.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii