Ficatul si slanina se taie in cuburi si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a dizolvat putina sare. Cand sunt foarte bine fierte, se tre
Ficatul si slanina se taie in cuburi si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a dizolvat putina sare. Cand sunt foarte bine fierte, se trec de doua sau trei ori prin masina de tocat, pana cand se transforma intr-o pasta fina. Se potriveste gustul cu sare, piper si boia dulce, se amesteca bine si, cu aceasta compozitie, se umple intestinul de porc, curatat bine si spalat in mai multe ape. Eventual, acesta se tine timp de cateva ore in apa cu otet, apoi se clateste. Dupa ce a fost umplut, se preseaza cu degetele, astfel incat compozitia sa se repartizeze omogen, apoi se leaga strans Ia capete si se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi se pastreaza la frigider.
Se serveste cu mustar sau cu hrean ras si otet.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaFoarte buna aceasta prajitura rasturnata cu prune si nuci!
Prajitura rasturnata cu prune si nuciNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii