Limba pane

Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau feliile prin faina, oul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr limba
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Limba se spala, apoi se fierbe si se curata de pielita groasa. Se taie felii si se presara deasupra cu sare si piper. Se dau feliile prin faina, oul batut si pesmet, dupa care se pun la prajit pe ambele parti, in ulei fierbinte.


Limba pane se serveste cu legume sote.

Alte retete:

Ardei umpluti

Ciuperci la cuptor

Mancare de mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc