Limba rece cu masline

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind untura cu ulei, smantana cu bulion.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 limba cam de 1 kg
  • 3 l apa
  • 2 cepe
  • 1 patrunjel
  • 10 boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita faina
  • 2 linguri bulion
  • 1 paharel de vin
  • 200 g masline
  • sare.

Mod de preparare

Limba rece cu masline este un aperitiv deosebit si se pregateste la fel ca limba cu sos de smantana, inlocuind untura cu ulei, smantana cu bulion, iar la ultimele clocote se adauga maslinele spalate si fierte cinci minute in apa.


Limba rece cu masline se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc