Aceasta reteta de aperitiv este una foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu guacamole aveti nevoie de avocado, limette, rosii, piept de pui, lipii si salata verde.
Aceasta reteta de aperitiv este una foarte gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu piept de pui se prepara guacamole din fructul de avocado. se taie fructul in doua si se indeparteaza samburele. Se desprinde pulpa de pe coaja cu o lingurita, se adauga sucul de la o limetta, rosiile taiate cuburi si se paseaza. Se condimenteaza cu sare si praf de chilli. Se acopera si se pune deoparte. Se rade coaja si se stoarce sucul de la restul de limette. Se piseaza boabele de piper. se taie fiecare piept de pui in 6 bucati, se sareaza si se pipereaza. Se amesteca impreuna cu sucul si coaja de limette si 1 lingura de ulei. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajesc fasiile de pui cca 8 minute. Lipiile se incalzesc, salata verde se taie fasii. Se unge fiecare lipie cu guacamole si se repartizeaza fasiile de pui si salata verde. Se toarna iaurt, se ruleaza si se taie in doua.
Lipiile cu pui si guacamole se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii