Mici falsi

Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele doua oua crude. Amestecul se omogeni

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Mici falsi

Ingrediente

  • -200 g friptura rece
  • o lingura de unt
  • 2 oua
  • sare
  • piper macinat
  • 3 linguri pesmet
  • ulei
  • ceapa
  • paine

Mod de preparare

Se toaca carnea cu un cutit ascutit, se amesteca cu ceapa tocata si frecata cu sare, cu painea faramitata si cele doua oua crude. Amestecul se omogenizeaza cu o lingura de unt, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Apoi modeleaza in forma de mititei, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.


Se servesc calde, cu rosu intregi si ardei gras alaturi. Alte retete aperitive recomandate Chiftele Ciuperci umplute Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc