Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Aveti nevoie de piept de curcan, morcovi, telina, ardei, ulei si verdeata.
Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Legumele se curata sis e taie bucati. Se pun deoparet cateva frunzulite de fenicul. Se oparesc in apa cu sare 2-3 minute, legumele, apoi se trec prin apa rece, se scurg si se pun deoparte. Se incinge cuptorul la 180 grade, se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. Se incing 2 linguri ulei intr-o tigaie, se prajeste carnea pe fiecare parte cca 1 minut, apoi se asaza intr-o forma. Se decojesc feliile de paine si se faramiteaza. Se amesteca impreuna cu frunzulitele de cimbru, galbenusuri si unt moale. Se sareaza, se pipereaza si se repartizeaza compozitia pe feliile de carne. Se coc la cuptor 10 minute. separat, intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei si se calesc legumele. Se toarna vinul, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele gratinate se servesc cu legume si se presara cu frunze de fenicul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii