Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Aveti nevoie de piept de curcan, morcovi, telina, ardei, ulei si verdeata.
Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Legumele se curata sis e taie bucati. Se pun deoparet cateva frunzulite de fenicul. Se oparesc in apa cu sare 2-3 minute, legumele, apoi se trec prin apa rece, se scurg si se pun deoparte. Se incinge cuptorul la 180 grade, se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. Se incing 2 linguri ulei intr-o tigaie, se prajeste carnea pe fiecare parte cca 1 minut, apoi se asaza intr-o forma. Se decojesc feliile de paine si se faramiteaza. Se amesteca impreuna cu frunzulitele de cimbru, galbenusuri si unt moale. Se sareaza, se pipereaza si se repartizeaza compozitia pe feliile de carne. Se coc la cuptor 10 minute. separat, intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei si se calesc legumele. Se toarna vinul, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele gratinate se servesc cu legume si se presara cu frunze de fenicul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii