Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Aveti nevoie de piept de curcan, morcovi, telina, ardei, ulei si verdeata.
Mini-snitelele in crusta de verdeata sunt un aperitiv cu carne foarte usor de preparat. Legumele se curata sis e taie bucati. Se pun deoparet cateva frunzulite de fenicul. Se oparesc in apa cu sare 2-3 minute, legumele, apoi se trec prin apa rece, se scurg si se pun deoparte. Se incinge cuptorul la 180 grade, se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. Se incing 2 linguri ulei intr-o tigaie, se prajeste carnea pe fiecare parte cca 1 minut, apoi se asaza intr-o forma. Se decojesc feliile de paine si se faramiteaza. Se amesteca impreuna cu frunzulitele de cimbru, galbenusuri si unt moale. Se sareaza, se pipereaza si se repartizeaza compozitia pe feliile de carne. Se coc la cuptor 10 minute. separat, intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei si se calesc legumele. Se toarna vinul, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele gratinate se servesc cu legume si se presara cu frunze de fenicul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii