Un aperitiv delicios si de mare efect!!
Pieptul spalat si zvantat se taie in fasii subtiri de cca. 0,5 cm grosime care se intind un pic cu un ciocan de snitele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Ardeiii capia intregi se prajesc intr-un pic de ulei, apoi se curata de pielita si cotoare, se taie fasii.
Pe fiecare bucata de piept, se asaza cate o feliuta de cascaval, deasupra lui se asaza cate o fasie de ardei rosu si cate un porumb tanar, apoi se ruleaza strans si se prinde bine cu scobitori. Se rumenesc usor pe gratar cu carbuni si se servesc calde. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii