Painica greceasca din carne

Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata (amestec de vita si oaie)
  • 1 ou
  • 1 chifla
  • 100 g branza feta
  • 100 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • boia
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei

Mod de preparare

Inmoaie chifla in apa. Caleste ceapa tocata in ulei incins. Adauga ciupercile curatate si feliate. Amesteca carnea tocata cu chifla, ou, ceapa calita si ciuperci. Condimenteaza-o cu usturoi pisat, sare, boia si coaja rasa de lamaie. Framanta bine si pune jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei. Aseaza branza feta taiata cubulete si acopera cu restul compozitiei. Cu mainile ude formeaza-o ca pe o painica, stropeste-o cu ulei si rumeneste-o in cuptorul incins.
Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Placinta branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc