Pasta de parizer

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cubur

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 g margarina
  • 200 g parizer
  • 100 g ardei verde
  • 100 g castraveti
  • 50 ml smantana slaba
  • 200 g ceapa
  • Sare mustar
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cuburi mici, impreuna cu smantana se amesteca cu margarina.

Crema se unge pe paine, cornuri etc, se sareaza, se orneaza cu rondele de castraveti, rosii si ardei.

Are putine calorii.
Alte retete aperitive recomandate

Snitel de pui

Placinta de pui

Piftie de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci