Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cubur
Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean. Parizerul si ardeiul verde se taie in cuburi mici, impreuna cu smantana se amesteca cu margarina.
Crema se unge pe paine, cornuri etc, se sareaza, se orneaza cu rondele de castraveti, rosii si ardei.
Are putine calorii.
Alte retete aperitive recomandate
Snitel de pui
Placinta de pui
Piftie de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii