Pasta din carne de porc

Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 600 g:
  • carne de porc 650 g
  • castraveti murati - 100g
  • ceapa - 50 g
  • gogosari in otet - 75 g
  • smantana - 75 g
  • mustar - 30 g
  • margarina - 50 g
  • ulei - 50 ml
  • foi de dafin - 2 frunze
  • sare si piper dupa gust
  •  

Mod de preparare

Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala si se taie rondele. Gogosarii se spala si se taie bucati. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei si 150 ml apa, se adauga foi de dafin si se continua inabusirea. Carnea si ceapa se dau de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa. La pasta de carne se adauga margarina, smantana,

sare, piper si mustar. Pasta din carne de porc obtinuta se bate cu telul pentru omogenizare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori