Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala si se taie rondele. Gogosarii se spala si se taie bucati. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei si 150 ml apa, se adauga foi de dafin si se continua inabusirea. Carnea si ceapa se dau de 2-3 ori prin masina de tocat cu sita deasa. La pasta de carne se adauga margarina, smantana,
sare, piper si mustar. Pasta din carne de porc obtinuta se bate cu telul pentru omogenizare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii