Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se adauga ficateii si se mai c
Se fierb ficateii, apoi se scurg de apa, se curata de vinisoare si se taie marunt. Separat, se caleste ceapa maruntita, se adauga ficateii si se mai calesc 5-6 minute, dupa care se strivesc calzi, cu o furculita. Se trec prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma, coniacul, sarea si piperul dupa gust.
Se foloseste la prepararea diferitelor tartine.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta de dovleac
Oua umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii