Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adau
Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adauga 4 linguri cu unt topit, cascavalul ras, sare si piper. Ouale se bat bine si se pun peste macaroane. Se amesteca bine si se da deoparte.
Se curata ceapa, se toaca si se caleste intr-un vas mai mare cu 2 linguri de unt. Se adauga carnea si usturoiul pisat, bulionul, vinul, o ceasca de apa, sare si piper dupa gust. Se lasa pe foc pana scade zeama, cam 15-20 de minute.
Pentru sosul Bechamel. Punem untul la topit. Se adauga faina si se mesteca circa 2 minute. Se incorporeaza incet laptele pentru a nu se forma cocoloase. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar inainte de a stinge focul se adauga si oul batut. Se pune 4-5 linguri din sos peste carne.
Se pune intru-n vas(de yena,tava,etc) un rand de paste, apoi unul de carne, sos, din nou paste, carne, sos si la sfarsit paste. Se da la cuptor pentru circa 50 de minute.
Se serveste cu cascaval ras.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii