Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adau
Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adauga 4 linguri cu unt topit, cascavalul ras, sare si piper. Ouale se bat bine si se pun peste macaroane. Se amesteca bine si se da deoparte.
Se curata ceapa, se toaca si se caleste intr-un vas mai mare cu 2 linguri de unt. Se adauga carnea si usturoiul pisat, bulionul, vinul, o ceasca de apa, sare si piper dupa gust. Se lasa pe foc pana scade zeama, cam 15-20 de minute.
Pentru sosul Bechamel. Punem untul la topit. Se adauga faina si se mesteca circa 2 minute. Se incorporeaza incet laptele pentru a nu se forma cocoloase. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar inainte de a stinge focul se adauga si oul batut. Se pune 4-5 linguri din sos peste carne.
Se pune intru-n vas(de yena,tava,etc) un rand de paste, apoi unul de carne, sos, din nou paste, carne, sos si la sfarsit paste. Se da la cuptor pentru circa 50 de minute.
Se serveste cu cascaval ras.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii