Pate din carne de pasare

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de pui
  • maruntaie de pui
  • legume pentru supa
  • morcovi
  • patrunjel
  • telina si
  • o ceapa

Mod de preparare

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie de pui, legume pentru supa, morcovi, patrunjel, telina si ceapa. Toate se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu condimente si putin unt. Se face o pasta de uns pe paine.


Pateul din carne de pasare se serveste pe paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori