Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare.
Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de 1/2cm. Framintati telemeaua cu untul, faina, ouale, lapte si sare (ingredientele pentru umplutura din branza). Rumeniti pe jumatate, in putina grasime, carnea macra, taiata in bucati mici. Adaugati foarte putina apa si lasati 15 minute carnea sa fiarba inabusit. In acest timp, intr-o tava, la cuptor, coaceti o ceapa, potrivit de mare. Cand carnea s -a racorit bine treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, adaugati 2 oua crude, sare si piper dupa gust.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii