Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare. Se fierb cam 20 de minute.
Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.
Se fierb cam 20 de minute, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga untul.
Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.
Pateul de casa se serveste cu paine proaspata de casa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakes
Comentarii