Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare. Se fierb cam 20 de minute.
Pentru pateul de casa se pune la fiert ficatul cu ceapa si apa. NU adaugati sare ca intareste ficatul prea tare.
Se fierb cam 20 de minute, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga untul.
Se baga sarea si condimentele si se mixeaza cu un stick blender.
Pateul de casa se serveste cu paine proaspata de casa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii