Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza. Se adauga ouale crude, piper,magh
Ficatul de pui se curata de membrane, se toaca de cateva ori in masina de carne, se trece prin sita sau se mixeaza.
Se adauga ouale crude, piper,maghiran, condiment mixt si se amesteca bine.
Tava de pateu se tapeteaza cu felii subtiri de slanina, se pune jumatate din copozitia de pateu, se acopera cu pieptul de pui dezosat, se sareaza putin, se continua cu un alt rand de pateu si se termina cu un rand de slanina taiata felii subtiri.
Tava de pateu se asaza intr-o tava de copt mai mare cu apa si se introduce in cuptorul incalzit la foc mijlociu, se lasa sa se inchege la aburi.
Se scoate din tava, se raceste, se asaza pe platou si se taie in felii de grosimea degetului.
Alte retete recomandate
Sparanghel alb cu muschi crocant
Supa mazare
Mazare cu ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii