Pateu de pui

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 2 bucati de piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tub mare de maioneza
  • zeama de la 1 lamaie intrega
  • sare

Mod de preparare

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa taiata marunt, maioneza si zeama de la lamaie. Amestecam toate ingredientele, o "coacem” putin in frigider si este gata deja.
Alte retete

Arici din pateu de ficat de pui /a>

Ostropel pui

Pui cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori