Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua astfel: primul se unge pe mar
Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cite doua astfel: primul se unge pe margine cu albus sau apa, la mijloc se asaza cite o nuca din carne preparata. Deasupra se asaza al doilea rotund, apasindu-se putin pe margine ca sa lipeasca intre ele. Se ung cu ou si se dau la foc iute. Se servesc fierbinti.
Umplutura se prepara astfel: se inabusa ceapa taiata felii odata cu carnea de vitel taiata bucati. Se adauga cite putina apa, pe masura ce scade. Se trece prin masina, dupa ce a fost foarte bine patrunsa carnea, se amesteca apoi cu ou sare si piper.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii