Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza, pipereaza, se adauga nucsoara,
Carnea de potarnichi se curata de piele, apoi se toaca impreuna cu ugerul fiert si racit. Se adauga untul, se sareaza, pipereaza, se adauga nucsoara, galbenusurile de ou si se amesteca bine. Se pun la fiert resturile de la potarnichi impreuna cu carnea de porc si de vaca si se adauga zeama de carne si vinul alb. Se mai adauga ceapa, morcovi, foaia de dafin, cateva fire de patrunjel, dupa care se acopera si se lasa la fiert aproximativ 3 ore. Se trece apoi totul prin sita, se degreseaza si se tine la cald. Se fac perisoare de marimea unei nuci, din tocatura, apoi se tavalesc in pesmet fin si se prajesc in unt sau ulei fierbinte.
Perisoarele se servesc calde, impreuna cu sosul.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Muschi de porc la cuptor Chiftele
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDelicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...
Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii