Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci Intr-un vas jena le asezati paralel si turnati smantana (cam de
Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci
Intr-un vas jena le asezati paralel si turnati smantana (cam de grosimea unui deget) peste ele. Apoi acoperiti vasul. Intr-un cuptor preincalzit le coaceti pana ce smantana de pe margini se va rumeni.
Alte mancaruri recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAstazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii