Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasi
Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam cu ciupercile pe care le taiem fasii subtiri. Cascavalul si kaizerul se taie tot fasii. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici. Pe fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval si ciuperci dupa care se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se aseaza in tava pipetul si resturile de ciuperci si kaizer. Le stropim cu ulei. Se dau la cuptor 25 min dupa care se scot se pune cascaval ras deasupra si smantana de jur imprejur pentru a forma un sos si se lasa sa se rumeneasca.
Ca garnitura se pot face carofi taranesti sau cartofi la cuptor
Alte retete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii