Piept de pui umplut a la Droopina

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de pi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Piept de pui umplut a la Droopina

Ingrediente

  • piept de pui
  • cremwursti (de pui)
  • sunca
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se unge cu unt.

Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.

Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.

Se mai condimenteaza, daca considerati necesar.

Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.

Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Pofta buna!

Reteta Piept de pui umplut a la Droopina a fost propusa de Droopina pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:

Rulada din carne tocata,

Rulada de carne cu oua,

Rulada de curcan cu brinza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori