Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala.
Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala. Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza se indeparteaza pielea si se toaca, trecandu-se de 2 ori prin sita fina, se amesteca cu unt, sare, piper, cognac, marar pana se obtine o pasta omogena. Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta din piept de rata, cu ajutorul unui pos cu sprit. Se decoreaza cu ramuri de marar verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii