Piersici cu pasta din piept de rata

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piersici 0.400 kg
  • piept de rata 0.400 kg
  • unt 0.075 kg
  • marar verde 0.025 kg
  • cognac/distilat de vin 0.020 l
  • piper 0.001 kg
  • sare 0.030 kg
  • Decor: ramuri de marar verde 0.025 kg

Mod de preparare

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala. Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza se indeparteaza pielea si se toaca, trecandu-se de 2 ori prin sita fina, se amesteca cu unt, sare, piper, cognac, marar pana se obtine o pasta omogena. Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta din piept de rata, cu ajutorul unui pos cu sprit. Se decoreaza cu ramuri de marar verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci