Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la
Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la foert in apa cu sare, iar dupa ce spumeaza, se adauga legumele curatate, piperul si se lasa in continuare la fiert. Se strecoara apoi, dupa ce au fiert si se taie carnea fasii. In supa se adauga gelatina, albusul, usturoiul si se continua fierberea inca 5 minute, dupa care se strecoara din nou. Se pune supa in diferite forme, se adauga gogosarii, morocvii si carnea, dupa care se da la rece.
Piftia se serveste ornata cu frunze de salata verde.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Iahnie de fasole
Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii