Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la
Gelatina se inmoaie in apa rece, gogosarii se spala si se taie in diferite forme pentru decor iar usturoiul se curata si se piseaza. Carnea se pune la foert in apa cu sare, iar dupa ce spumeaza, se adauga legumele curatate, piperul si se lasa in continuare la fiert. Se strecoara apoi, dupa ce au fiert si se taie carnea fasii. In supa se adauga gelatina, albusul, usturoiul si se continua fierberea inca 5 minute, dupa care se strecoara din nou. Se pune supa in diferite forme, se adauga gogosarii, morocvii si carnea, dupa care se da la rece.
Piftia se serveste ornata cu frunze de salata verde.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Iahnie de fasole
Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii