Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite se amesteca impreuna cu
Se pune pieptul de pui la fiert in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie fasii subtiri. Andivele maruntite se amesteca impreuna cu maioneza, gogosarul si castravetele. Se adauga sare si piper si se aseaza pe frunze de salata verde. Se adauga apoi fasiile de piept de pui si se decoreaza cu maioneza, castraveciori acri si frunze de patrunjel.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Chiftele Placinta de dovleac Saratele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii