Am taiat carnaciorii felii, sunca si branza cubulete si le-am pus intr-un castron mai mare. Am adaugat ceapa si verdeata tocate marunt, cinci galbenusuri, sare şi piper, după gust. Pui mai putină sare, deoarece branza este mai sarata.
1. Am taiat carnaciorii felii, sunca si branza cubulete si le-am pus intr-un castron mai mare. Am adaugat ceapa si verdeata tocate marunt, cinci galbenusuri, sare şi piper, după gust. Pui mai putină sare, deoarece branza este mai sarata.
2. Am amestecat bine si am incorporat albusurile batute spums tare. Am uns o tavă de 28x30 cm cu ulei, am imbracat-o cu patru foi de placintă dezghetate, le-am uns cu putin ulei si am asezat compozitia cu suncă.
3. Am acoperit cu alte patru foi de placintă, le-am uns cu putin ulei si am introdus tava la cuptor pentru 30 de minute.
4. Am scos-o din cuptor, am turnat două oua batute bine si le-am intins cu o pensula. Am introdus-o din nou la cuptor pentru alte 30 de minute. Am lasat-o sa se raceasca şi am taiat-o bucati.
Placinta cu carnaciori afumati se serveste ca si gustare ori aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii