Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza.
Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza. Pentru platoul cu aperitiv se foloseste ficatel de pasare prajit si invelit in feliute de bacon, prune uscate inmuiate, cu samburii scosi si umplute cu miez de nuca. Se poate inveli in slanina. Se adauga trei rosii taiate nufar si umplute cu vinete coapte, tocate si frecate cu ulei si usturoi. Se fac bulete din cartofi si cascaval, apoi un ou, faina, dupa care sunt facute bilute care se prajesc in ulei incins. Se adauga salata verde pentru decor, sunca presata, muschi filé si rondele din salam uscat si cateva triunghiuri de branza telemea.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiIntr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamna
Comentarii