Fierbe cartofii in coaja, curata-i si sfarama-i. Adauga ou, unt si faina, incat sa obtii un aluat maleabil. Intinde aluatul in jur de 0,5 cm si taie-l
Fierbe cartofii in coaja, curata-i si sfarama-i. Adauga ou, unt si faina, incat sa obtii un aluat maleabil. Intinde aluatul in jur de 0,5 cm si taie-l in forma de pogaci. Sfarama pestele cu o furculita, stropeste-l cu cateva picaturi de suc de lamaie si adauga o cantitate suficiente de maioneza, incat sa obtii o pasta densa. Aseaza pe pogaci gramezi din pasta, iar in mijloc pune jumatate de pruna uscata inmuiata in rom. Indoaie aluatul, apasa bine marginile si prajeste-i bine pe ambele parti, in mult ulei incins.
Alte retete mancare recomandate
Zacusca de legume
Zacusca de peste
Zacusca cu vinete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii