Prepelitele se curata, se golesc de intestine, se flambeaza, apoi se umplu cu unt frecat cu sare, piper, patrunjel tocat si zeama de lamaie. Se trec
Prepelitele se curata, se golesc de intestine, se flambeaza, apoi se umplu cu unt frecat cu sare, piper, patrunjel tocat si zeama de lamaie. Se trec apoi prin unt topit, caldut si pesmet, apoi prin ou batut cu sare si piper, se tavalesc din nou prin pesmet si se pun intr-un vas cu unt incins. Se lasa la prajit pe toate partile, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de ciuperci sau sos de rosii.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii