Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din el
Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din ele. Presara fasiile cu cascaval ras si aseaza cuburile de carne. Amesteca oul ramas cu cascavalul ramas si toarna-i peste carne. Acopera totul cu fasiile de slanina care atarna si aseaza vasul in cuptor.
Alte preparate culinare recomandate:
Tocanita iepure
Ardei umpluti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii