Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din el
Taie cuburi pieptul de pui, da-le prin faina, ou si cascaval ras. Tapeteaza un vas jena cu fasii de slanina, in asa fel incat sa atarne o parte din ele. Presara fasiile cu cascaval ras si aseaza cuburile de carne. Amesteca oul ramas cu cascavalul ramas si toarna-i peste carne. Acopera totul cu fasiile de slanina care atarna si aseaza vasul in cuptor.
Alte preparate culinare recomandate:
Tocanita iepure
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii