Pui Kevskaia

Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si carnea, se modeleaza in 4

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui
  • 150 gr unt
  • 100 gr faina
  • 3 oua
  • 4 felii de paine
  • 200 gr pesmet
  • 200 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza si se spala. Carnea se bate putin si se sareaza. untul se intinde ca o alifie, se adauga sare si carnea, se modeleaza in 4 bucati de forma cilindrica, astfel incat sa poata fi rulate in bucati fine. Painea se curata de coaja si se taie in doua pe diagonala, formand atfel triunghiuri. Bastonasele de unt se asaza pe bucatile de carne, care se ruleaza avand grija ca osul sa ramana in afara. Rulourile obtinute se trec prin faina, ou si pesmet, actiun ce se repeta inca o data, apoi se prajesc in ulei. In uleiul ramas se prajesc crutoanele de paine, date prin oul ramas de la pane.
Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Curcan umplut

Rulada de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc