Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri
Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.
Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri.
Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem nevoie de sucul ei(eu am bagat la blender).
Apoi stoarcem zeama de la o lamaie si punem puiul la marinat in piureul obtinut din ceapa si zeama de lamaie ptr 30 de minute min(eu am tinut 1 ora).
Dupa care incepem procedeul stiut faina,ou si la final pesmetul in care am pus scortisoara,sare piper si prajim in ulei pina sint rumenite foarte bine.
Pofta buna!
Reteta Pui pane (dajaj pane) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Dovlecei orientali,
Snitel egiptean
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii