Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri
Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele.
Pieptul numai trebuie batut daca-l taiem felii subtiri.
Ceapa o dam prin razuitoarea mica ptr ca avem nevoie de sucul ei(eu am bagat la blender).
Apoi stoarcem zeama de la o lamaie si punem puiul la marinat in piureul obtinut din ceapa si zeama de lamaie ptr 30 de minute min(eu am tinut 1 ora).
Dupa care incepem procedeul stiut faina,ou si la final pesmetul in care am pus scortisoara,sare piper si prajim in ulei pina sint rumenite foarte bine.
Pofta buna!
Reteta Pui pane (dajaj pane) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
Dovlecei orientali,
Snitel egiptean
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii