Se spala tacamurile si se pun la fiert cu multa apa rece. Se inlatura spuma de mai multe ori, se adauga sare dupa o ora si se continua fierberea. In s
Se spala tacamurile si se pun la fiert cu multa apa rece. Se inlatura spuma de mai multe ori, se adauga sare dupa o ora si se continua fierberea. In supa se pune sa fiarba zarzavat curatat si spalat, atunci cand carnea s-a inmuiat bine. Se ia de pe foc cand carnea se desprinde de pe os. Carnea de pe aripi se pastreaza intr-o farfurie, iar gaturile se pastreaza intregi. Supa in care au fiert tacamurile se strecoara si se pune din nou la fiert cu jumatate de curcan spalat si curatat bine. Se fierbe descoperit la foc potrivit pana cand se desprinde carnea de pe oase. Se scot bucatile de carne, se pun in farfurii adanci, se acopera cu zeama in care a fiert carnea, se pune sare si usturoi, dupa gust. Farfuriile se pot orna cu felii de morcov si telina fierte.
Se lasa de pe o zi pe alta si se consuma ca aperitiv, presarand jumatati de aspic direct in farfurie.
Alte aperitive:
Zacusca cu ciuperci
Castraveti bulgaresti
Ciuperci umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEste prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii