Rulada aperitiv Aurica

Rulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un aperitiv deosebit, usor de pregatit, perfect pentru orice ocazie de sarbatoare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Rulada aperitiv Aurica

Ingrediente

  • Pentru foaie:
  • 300 ml lapte
  • 3 lg faina
  • putina sare
  • 5 oua
  •  
  • UMPLUTURA:
  • 1 cutie pateu
  • 100 gr unt
  • o lingura mustar
  • patrunjel verde
  • sare
  • 3 oua fierte taiete maruntel
  • sunca/muschi file
  • i ceapa dulce.

Mod de preparare

Foaia:

Laptele si faina se se fierb pina se ingroasa. Dupa racire se amesteca cu 5 galbenusuri si apoi cu albusurile batute spuma.

Se intinde uniform sub forma de foaie intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor.

Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza.

Pentru umplutura se omogenizeaza toate ingredientele.

Se umple rulada si se serveste rece ca aperitiv.

 

Sugestie de umplutura cu ciuperci:

1 ceapa mica se caleste, apoi se adauga ciuperci proaspete taiate felii si se calesc pina scade apa care o lasa ele, se pune vegeta si piper. Apoi se adauga 2-3 linguri generoase de smintina si 1 lingura de faina sa se tina laolalta si se mai tin pe foc cam 5 min pina se aduna bine.

Se umple rulada cind compozitia e aproape rece.

Reteta de rulada aperitiv Aurica a fost propusa de Paradis pe forum culinar.


Serviti rulada aperitiv Aurica de la rece. Este un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos, potrivit pentru mesele de sarbatoare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Poale-n brau (branzoaice)

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura DELICIU
1
Prajituri

Prajitura DELICIU

Una din cele mai apreciate prajitura precum ii este numele "un deliciu".

Prajitura DELICIU
Prajitura cu crema caramel
2
Prajituri

Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...

Prajitura cu crema caramel
Cozonac cu fructe uscate
3
Preparate dulci

Cozonac cu fructe uscate

Un cozonac pufos si aromat ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Cozonac cu fructe uscate
Prajitura cu crema de lamaie si cocos
4
Prajituri

Prajitura cu crema de lamaie si cocos

O prajitura super cremoasa cu mult cocos si lamaie....

Prajitura cu crema de lamaie si cocos
Iahnie de fasole cu ciolan
5
Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Parteneri
Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba
Bucataras.RO

Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba

Un desert pe cat de simplu de facut, pe atat de savuros. Mananci si nu te mai saturi de el, nu mai lasi lingurita din mana,...

Desert cu mascarpone si ganache de ciocolata alba
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
ReteteCulinare.RO

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori