Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune c
Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune compozitia la copt la 180 grade, pe o hartie de copt cca 15-20 de minute.
Intre timp se prepara crema pentru umplutura: frisca se bate spuma si se adauga bucatile de mandarine(scurse). Inainte de racirea blatului de piscot se aseaza umplutura si se ruleaza cu grija.
Alte rulade recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii