Rulada Budapesta

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri de ou
  • 250 gr zahar
  • 10 nuci macinte
  • 100 gr faina
  • 1
  • ½ linguri de cacao
  • pentru crema :
  • 400 ml frisca
  • 1 conserva mica de mandarine
  • pentru decor :
  • 100 gr ciocolata de menaj

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao si se amesteca cu ouale. Se pune compozitia la copt la 180 grade, pe o hartie de copt cca 15-20 de minute.

Intre timp se prepara crema pentru umplutura: frisca se bate spuma si se adauga bucatile de mandarine(scurse). Inainte de racirea blatului de piscot se aseaza umplutura si se ruleaza cu grija.
Alte rulade recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori